Sep 16, 2010

The Last Airbender [2010]

Download film avatar the last airbender movie
Mastereon - The world is divided into four kingdoms, each represented by the element they harness, and peace has lasted throughout the realms of Water, Air, Earth, and Fire under the supervision of the Avatar, a link to the spirit world and the only being capable of mastering the use of all four elements.
When young Avatar Aang disappears, the Fire Nation launches an attack to eradicate all members of the Air Nomads to prevent interference in their future plans for world domination. 100 years pass and current Fire Lord Ozai continues to conquer and imprison anyone with elemental “bending” abilities in the Earth and Water Kingdoms, while siblings Katara and Sokka from a Southern Water Tribe find a mysterious boy trapped beneath the ice outside their village.

Download film The Last Airbender gratis

Download film The Last Airbender [2010]
DVDRip - MKV - 700MB - IDWS

Share this

9 Responses to "The Last Airbender [2010]"

  1. Master kok passwordnya invalid pas dimasukin yg "300mbfiles.com"

    ReplyDelete
  2. Bukan "300mbfiles.com", tp 300mbfilms.com"... Beda satu huruf tuh... ^_^

    ReplyDelete
  3. ma'af nie Master tanya lagi, filenya terbagi dua ya, tiap kali klik linknya kok yg keluar bagian 2 nya terus atau file "t.l.a.b_300mbfilms.com.mkv.002" , mohon bantuannya soalya baru kali ini download film hehe?

    ReplyDelete
  4. Maaf bos, emang ada kekeliruan saat mem-posting... Link-ny ud di benerin skrg... Thx dan slmt mendownload sepuasnya... ^_^

    ReplyDelete
  5. Master tanya lagi nich katanya film Avatar ini terdiri dari beberapa PART ya, dan yang ini baru PART 1?

    ReplyDelete
  6. Yups, denger2 filmnya akan dibuat trilogi seperti chapter pd kartun-nya yaitu chapter "Water", "Earth" dan "Fire"... Masih denger2 sih, M. Night Shyamalan si sutradara, terlepas dr bagus tidaknya film ini oleh kritikus, sudah meneken kontrak u/ chapter film selanjutnya... Tp msh denger2 loh... :P

    ReplyDelete
  7. wah masih nunggu chapter selanjutnya dong, btw thanks infonya Master n izin sedot nie hehe

    ReplyDelete
  8. master,,, udh gk bsa di donlot lg ya film'a

    ReplyDelete
  9. @aghufron: OK, udah di update link nya bro...

    ReplyDelete

DISCLAIMER - Mastereon.com does not host any files on it’s servers. All point to content hosted on third party websites. Mastereon.com does not accept responsibility for content hosted on third party websites and does not have any involvement in the downloading/uploading of movies, softwares, images or else. Mastereon.com just post links available in internet.